Creative World -peliseminaari 8.–9.11.

Huippuseminaari kokoaa peliviikon antia uusimman tutkimuksen, yrittäjäpuheenvuorojen ja innostavien keissien muodossa! Jokaiselle löytyy jotain. Innostu mukaan pohtimaan pelien kasvavaa roolia yritysten ja organisaatioiden toiminnassa ja ihmisten arjessa. Pelit ovat enemmän kuin viihdettä!

Äänessä pelialan konkarit, mm. ruotsalainen Changemakers, Per Myren (SWE), Anglia Ruskin Cambridge yliopistoissa luovista aloista vastaava Jan Storgårds (UK/FI), Game Designer Karoliina Korppoo, yrittäjä Lauri Järvilehto, Neogamesin johtaja KooPee Hiltunen sekä moni muu. Tutustu täydentyvään puhujakaartiin tästä.

Pelaaminen ei ole pelkkää viihdettä, tekniikkaa, bisnestä - vaan elämisen iloa, kulttuuria, terveyttä, hyvinvointia ja ennen kaikkea luovaa osaamista ja asioiden yhdistelytaitoa. Ja eniten sen harjoittelua.

Tarinoiden koskettavuus ja kiinnostavuus, hahmojen merkitys ja samastuminen, eteneminen, kilpailu ja palkinto tai palaute, yhdessä tekeminen, osallistuminen ja sosiaalisuus.

Tämä seminaari tuo pöydälle uusinta tutkimusta, käytännön keissejä, yritystarinoita sekä tapaamisia, verkostoitumista ja keskustelua siitä, mihin kaikkeen pelialan osaaminen voisikaan taipua - meidän kaikkien eri tulokulmista.

Seminaarikielinä ovat suomi ja englanti. Nähdään Kouvolassa!

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑