Oheistapahtumista

KidsDraw Peliviikolla

ma 5.11. – pe 9.11. klo 9–15 Pääkirjaston yläkerrassa

Peliviikolla kehitetään yhteistä pelitarinaa. Kuvamateriaalia jatkotyöstetään opiskelijavoimin oikeaksi peliaihioksi tapahtuman jälkeen. Tuo alakoululuokkasi tai esikouluryhmäsi mukaan piirtämään. Materiaaleina käytetään puuvärejä ja tusseja. Materiaalit löytyvät paikan päältä.

Ilmoita ryhmäsi mukaan: kidsdraw.fi.

Rapu Gamecon II - Meduusa Studio, Kasarminmäen Kampus, Xamk

ke 7.11 Klo 1015

Tapahtuma on suunnattu pelialan opiskelijoille ja harrastelijoille ja aihe keskittyy pelaamisen lisäksi pelien kehittämiseen. Rapu Gamelab kertoo toiminnastaan ja millaista on kehittää hyötypelejä hankkeissa. Tapahtumassa järjestetään tarpeen mukaan näyttelypisteitä, jossa opiskelijat ja harrastelijat voivat järjestää pelitestausta sekä esittää omia peliprojekteja. Pelejä voi myös pitchata muille osallistujille tai yleisölle ja näin saada palautetta projektistaan. Tapahtumaan ei erillistä ilmoittautumista!

Pelikasvattaja Mikko Meriläinen puhuu pelaamisesta – esittelyssä Case Versus

ke 7.11. klo 1718 Pääkirjaston auditoriossa

Mikko Meriläinen

Pelikasvattajan perustieto

Mistä lasten ja nuorten pelaamisessa on oikein kyse? Onko pelaaminen haitallista? Miten kasvattajan pitäisi suhtautua pelaamiseen? Näitä kysymyksiä käsittelee lasten ja nuorten pelaamiseen erikoistunut Tampereen yliopiston tutkija Mikko Meriläinen. Tunnin luennolla puretaan myyttejä pelaamisen ympäriltä ja pohditaan pelaamisen paikkaa kodin arjessa.

Peliturnauksia Mediamajassa

ke 7.11. – pe 9.11. Klo 1420 Pääkirjaston Mediamajassa

Mediamaja ja Nuorisopalvelut järjestävät avoimia peliturnauksia kolmena päivänä. Pelattavana ainakin NHL19 ja FIFA19 sekä muita suosittuja pelejä. Parhaat palkitaan!

Retropelipäivä Mediamajassa

la 10.11. Klo 1016 Pääkirjaston Mediamajassa

Suosittu retropelipäivä järjestetään neljättä kertaa Kouvolan pääkirjaston Mediamajassa, jossa on pelattavana jopa 30 vuotta vanhoja konsoleita, kuten 8-bittinen Nintendo, Sega Megadrive, Commandore 128… Mediamajan läppäreiltä voi pelata myös MS-DOS-ajan peliklassikoita, kuten Sierran seikkailupelejä. Parhaat pelaajat palkitaan.

Theme Park – Digital Art Rally

Sat, Nov 10th from 9:00, to Sun Nov 11th 19:00 at Meduusa-studio, Xamk

This is going to be big! This time we reached beyond borders of Finland. Those people who are often guests at world class art-in-entertainment events are coming to share their awesomeness with us. Come to learn with Shana Vandercruysse, Even Mehl Amundsen, Lip Comarella and Ivan Smirnov (Smirnov School).

Get your ticket!

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑