KIRJOJEN JULKISTAMISTILAISUUS pe 27.9 klo 16-17

Kouvola Game Weekin asiantuntijaseminaarin, Sohvalla, somessa ja steamissa –seminaarin (27.9.2019) yhteydessä julkistetaan kolme kirjaa. Kaksi kirjaa ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kehittämishankkeiden, Digitaaliset ja peliliset ratkaisut luovan hyvinvointitalouden edistämiseen ja Versus – vertaisuskomusten, pelillisyyden ja kuvallisuuden vaikutukset nuorten tupakkatuotteiden käytön ehkäisyssä –hankkeiden toimenpiteitä ja tuloksia. Kolmas kirja, Pelisuunnittelijan peruskirja on pelitaiteen läänintaiteilija Jaakko Kemppaisen ja Aviador-kustantamon kokoelmateos, jonka julkistamistilaisuus pidetään Kouvola Game Week seminaarin yhteydessä pe 27.9 klo 16-17, Nuorten paikka – Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola.

Parempia pelejä Luovilta aloilta, Tiina Nevanperä & Kirsi Purhonen (toim.) on vuoden 2018 Kouvola Game Weekin asiantuntijoilta ilmestyvä artikkelikirja Parempia pelejä Luovilta aloilta. Teoksen artikkelit pureutuvat rajoja rikkovaan pelaamiseen ja peleihin. Teoksessa halutaan nostaa esille peleihin ja peleihin liittyviä eri näkökulmia kuten esimerkiksi osallisuutta, yhdenvertaisuutta, kokemuksellisuutta, oppimista ja visuaalisuutta. Julkaisu on maksuton.

Parempia pelejä Luovilta aloilta.

Kuvallisuus ja pelilisyys tupakoinnin ehkäisyssä – Menetelmäkokeiluja yläkoulussa ja toisella asteella, Kirsi Purhonen & Marja-Leena Kauronen (toim.) on Versus-hankkeen tutkimus- ja kehittämistyöstä koottu artikkelikokoelma kuvallisten ja pelillisten menetelmien soveltamisesta terveystiedon opetukseen ja ehkäisevään päihdetyöhön. Teoksessa esitellään hankkeen tutkimus- ja kehittämistulokset sekä kuvataan hankkeessa toteutettuja kuvallisia ja pelillisiä menetelmiä. Julkaisu on maksuton.

Kuvallisuus ja pelillisyys tupakoinnin ehkäisyssä – Menetelmäkokeiluja yläkoulussa ja toisella asteella

Pelisuunnittelijan peruskirja, (Aviador 2019) on kokoelma pelisuunnittelija Jaakko Kemppaisen kirjeitä aloittelevalle kollegoilleen ja muille peleistä kiinnostuneille. Esseemäiset kirjeet antavat perusohjeet pelisuunnittelijan uraan valmistautumiseen ja siinä kehittymiseen pohtien erilaisten pelien ominaisuuksia aina lautapeleistä mobiilipeleihin, pelialan suhteita muihin luoviin aloihin sekä muun muassa kirjavinkkejä opiskeluun. Kemppainen käy läpi rohkaisevassa hengessä yrityksiään ja erehdyksiään matkallaan kohti onnistumisen hetkien myötä koittavaa riemuntunnetta. Julkaisu voi ostaa paikan päältä.

Pelisuunnittelijan peruskirja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑